0.00 HUF
Gondoltak egy nagyot és a három musicalszínésznő létrehozta, megalapította az ABBA Sisters zenei formációt.
0.00 HUF
Az Animal Cannibals az egyik legnagyobb hatású magyar rap/hip-hop csapat, a stílus egyik magyarországi előfutáraiként is szokták őket nevezni.
0.00 HUF
Az Anti Fitness Club 2002-ben alakult magyar rock zenekar. Az Anti Fitness Club 2002-ben alakult. Több EP-jükkel hamar kivívták a punk-rock szcéna elismerését.
0.00 HUF
1970-ben alakultak Budapesten. Felléptek Salgótarjánban az amatőr könnyűzenei fesztiválon, ahol aranydiplomát nyertek. Először ideiglenes működési engedéllyel kezdtek játszani Balatonföldváron, a Balatongyöngye étteremben.
0.00 HUF
Aradszky László magyar énekes, olaszos slágereivel a hatvanas években a magyar tánczene egyik legnépszerűbb előadója. Unokája Balázs Zsolt, a Kecskeméti TE utánpótlás-válogatott labdarúgója.
0.00 HUF
Auth Csilla EMeRTon-díjas magyar énekesnő. Legismertebb feldolgozása az 1998-as Féltelek című duett, amelyet a Bon Bon együttes egyik tagjával, Szolnoki Péterrel adott elő. A dalt eredetileg a Color együttes vitte sikerre.
0.00 HUF
A Back II Black magyar könnyűzenei együttes. Az együttes 1996 novemberében alakult, alapító tagjai Glatz Gábor, Kató Zoltán, Somody Zoltán, Csejtei Tamás, Erdélyi András.
0.00 HUF
Balázs Ferenc Liszt Ferenc-díjas magyar énekes, zenész.
0.00 HUF
Balázs Pali magyar énekes.
0.00 HUF
A 2002-ben alakult producer duó tagjai több évtizedes zenei múlttal a hátuk mögött döntöttek úgy, hogy mûfaji és stílusbeli határokat átlépve Balkan Fanatik néven egyesítik zenei elképzeléseiket.
0.00 HUF
Bartók Eszter EMeRTon-díjas magyar énekesnő és dalszövegíró. A TV2 2004/2005-ös Megasztár tehetségkutató műsorának felfedezettjeként vált híressé.
0.00 HUF
A Bëlga egy magyar együttes, amely 1998 tavaszán alakult Budapest XVII. kerületében.
0.00 HUF
A Benkó Dixieland Band Liszt Ferenc-díjas magyar jazzegyüttes.
0.00 HUF
Bereczki Zoltán EMeRTon-díjas magyar színész, énekes, zenei producer. Volt felesége Szinetár Dóra Jászai Mari-díjas színművész. Egy gyermeke van, Bereczki Zora.
0.00 HUF
A magyarországi világzene egyik jelentős képviselője a Besh o droM zenekar. 1999-ben alakult. Nevének jelentése lovári cigány nyelven: „Üld meg az utat!”.
0.00 HUF
A Bikini egy magyar rockzenekar - az ismertebb, rengeteg slágert magáénak tudható felállás frontembere D. Nagy Lajos, míg a kezdeti évek felállásának frontembere Nagy Feró volt.
0.00 HUF
A Bódi Guszti és a Nagyecsedi Fekete Szemek Együttes 1978-ban alakult Nagyecseden. Megálmodója, névadója és az Együttes vezetője Bódi Varga Gusztáv.
0.00 HUF
Az együttes 1995 májusában alakult, tagjai Szolnoki Péter és Török Tamás a Bang Bang nevű formációban találkozott először, majd a kilencvenes évek közepén létrehozták az egyik legigényesebb rockzenét játszó Bon-Bon együttest.
0.00 HUF
A zenekar célja a ragtime-muzsika hagyományainak ápolása mellett több tradicionális amerikai zenei műfaj bemutatása, életben tartása.
Copyright www.maxx-marketing.net

Kosár tartalma: